Dokumentumfilmek

A Filmes Oldalak ÁTKÖLTÖZTEK AZ ALÁBBI CÍMRE:
Kérlek látogass meg az új helyemen is! Köszönöm

Ide újabb Filmek már nem kerülnek! 

Magyar Retró
Tiltott kutatás
színes, fekete-fehér, holland dokumentum játékfilm, 71 perc, 1993 (18)
A film a Hollandia nevű hajó 1905-ös Déli-sarki expedíciójának elhallgatott története. Elbeszéli: J. C. Sullivan, hajóács, aki a hajó legénységének egyetlen túlélője.
UFOK a 3. Birodalomban
Rengeteg bizonyíték van arra, hogy a német tudósok és mérnökök sikeresen fejlesztettek repülő csészealjakat, melyekből több típust is létrehoztak. Teljesen új eszköz teljesen új meghajtással. Ismerhették a hipertéri - nullponti - energia kicsatolásának technikáját ?Vélhetően sokkal korábban mint Gagarin, kijutottak a világűrbe is. A fejlesztések jelentős részét egy titkos déli-sarki bázison - a 211-esen - folytathatták. Többen úgy vélik, valószínűleg a földönkívüliek egy csoportjával/fajával is kapcsolatba kerültek (és így új műszaki/fizikai információkhoz, technológiákhoz is hozzájutottak.

Letöltés


A 2. Világháburú szinesben

Ez a film sorozat valószínűleg a II. világháborút bemutató ritka és eddig még nem látott film felvételek legnagyszerűbb gyűjteménye. A legújabb utószínezésieljárások felhasználásával most lehetőség nyílik a II. világháború teljes történetének bemutatására úgy, mint eddig még soha. A legkorszerűbb mű holdas felszín térképező eszközök és a legújabb grafikai módszerek segítségével most ezt a történetet olyan információk alapján meséljük el, amelyekhez eddig még soha senki sem jutott hozzá. Különösen az utóbbi 5-10 évben egyre több titokról lebben fel a fátyol a különféle új dokumentumok, akták és fényképek felbukkanásának köszönhetően. Jelentős kód fejtő áttörések és az Atlanti-óceán mindkét partján frissen nyilvánosságra hozott kormányzati dokumentumok egy teljesen új dimenzióval járultak hozzá a világon valaha zajlott legsúlyosabb konfliktus megértéséhez.

Letöltés

1.Rész:Agresszió


2.Rész:Megsemmisítő vereség


3.Rész:A sokk


4.Rész:Lángoló világ


5.Rész:A szövetségesek


6.Rész:Pokol